Gör om hemma – små förändringar som gör stor skillnad

Gör om hemma – små förändringar som gör stor skillnad

Börja det nya året med att göra om hemma. Med små enkla medel kan du göra stora förändringar – utan att det behöver kosta skjortan. Vi har samlat de bästa tipsen för att få hemmet att kännas nytt.

Måla om och byt knoppar och handtag

Med hjälp av målarfärg och nya handtag och knoppar kan dina trista garderobsdörrar, dörrar, byrålådor eller skåpsluckor få nytt liv igen. Det är enkelt att göra själv och det finns oändligt med valmöjligheter.

Bild: Nordic Design

Köp nya lakan

Sovrummet kan ofta glömmas bort och det händer att man roterar samma lakan om och om igen. Ge ditt sovrum lite extra kärlek genom att köpa ett nytt fint bäddset. Rummet kommer garanterat få sig ett lyft. Ös även på ett berg av nya kuddar, ju fler desto mysigare.

Bild: Secret Linen Store

Ta in färska blommor och gröna växter

Investera i en fin vas och köp hem en bukett färska snittblommor. Har du varken tid eller lust att göra något stort är det ett perfekt sätt att piffa upp ditt hem. Blommor kan få vilket rum som helst att stråla och man kan inte låta bli att bli på bra humör. Plocka även in lite gröna växter och ditt hem kommer kännas mer harmoniskt och trivsamt. 

Bild: Nordic House

Möblera om

Tänk kreativt och möblera om. Den där fåtöljen i vardagsrummet kanske passar bättre i hallen? Eller varför inte byta plats på mattan i sovrummet med den i vardagsrummet?
Att möblera om är det ultimata och absolut billigaste sättet att förnya ditt hem. Du kommer bli förvånad över hur stor skillnad det faktiskt kan göra.

Bild: Nordic Design

Byt ut dina textilier

Att byta ut dina textilier kommer garanterat ändra känslan i ditt hem. Med nya gardiner och kuddar eller kuddfodral kan du enkelt skapa den atmosfär som du är ute efter. Vill du vara extra kreativ kan du köpa ett fint tyg och sy egna kuddfodral. Byt efter säsong för att göra ditt hem levande.

Bild: Nordic Design

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *