VECKA 3 Vintagefeber, soulkonsert och autentisk thaimat.

VECKA 3 Vintagefeber, soulkonsert och autentisk thaimat.

Foto: Reform Furniture

Som vanligt guidar vi dig i djungeln av saker att förgylla helgen med. Kanske extra viktigt med tanke på den gråa och blöta vintermånad vi befinner oss i. Helgen bjuder på en härlig blandning mellan retromöbler, soulkonsert, handbolls-em och såklart en och annan god maträtt. Trevlig helg!

Skånes coolaste retrobutik

För den som är inredningsintresserad finns det bara en självklar sak att göra på lördag eller söndag – besök Reform Furniture.
Här säljs renoverade och vidgjorda retromöbler, lampor och inredning från 50, 60, 70 och 80-talet. En härlig och inspirerande oas utanför Lund.

Var? Stora Uppåkravägen 98, Staffanstorp
När? Lördag 18 januari och söndag 19 januari 12.00-16.00


Lyxig filmupplevelse

För den som vill fly det gråa och blöta vintervädret passar Spegeln utmärkt. I Salong Bar Deco sitter du i sköna fåtöljer, äter god mat och tittar på film – allt i en skön Art Deco-miljö. I salongen finns en bemannad bar så att du kan förgylla filmkvällen med önskad förfriskning. Helgens filmupplevelse undertecknas Cats, The Farewell och Star Wars.

Var? Stortorget 29, Malmö
När? Lördag 18 januari och söndag 19 januari. Se schemat här.


Soulreunion på Victoriateatern

Ett av Sveriges bästa soulband genom tiderna återförenas 25 år efter starten. I en härlig mix mellan funk, soul, hiphop och jazz är bandet The Family Tree kända för sina energiska framträdanden.
Bandet bildades på 90-talet och har rest land och rike runt mellan klubbar och festivaletr och på lördagkväll intar de Victoriateatern.

Var? Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
När? Lördag 18 januari, 21.00


Malmös godaste thaimat

Du som är sugen på restaurangbesök gör rätt i att besöka Malmös bästa asiatiska restaurang. Soi 29 serverar autentisk thaimat i en härlig atmosfär. Mellanrätts-konceptet gör att du får möjligheten att testa flera rätter och uppleva de kompromisslösa smakerna. På menyn hittar du en blandning mellan spicy papayasallad, helfriterad fisk och kolgrillat fläskkött.

Var? Bergsgatan 29
När? Lördag 18 januari från kl 18.00

Fotograf: Markus Linderoth för Johan Sundberg Arkitektur

Handbolls EM på Malmö Arena

Upplev Handbolls-EM 2020 live på Malmö Arena. I helgen spelas huvudrundan och grupperna består av de regerande världsmästarna Danmark som får sällskap av Island, Ryssland och Ungern.

Var? Hyllie stationstorg 4, Malmö Arena
När? Söndag 19 januari , 14.00, 16.15 och 18.30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *