Välkommen hem till Sarah och Hannes

Välkommen hem till Sarah och Hannes

Artikeln innehåller annonslänkar.  

Sarah och Hannes gjorde om sin 2-rums lägenhet till en 3:a genom att dela upp och öppna upp. Resultat blev ett öppet, stilrent kök med stort utrymme för socialt umgänge. Häng med på deras köksresa från planering till färdigt kök tillsammans med Marbodal. 

”Våga ta ut svängarna, följ din magkänsla och kompromissa inte”

PLANERING OCH LAYOUT

Tillsammans med en köksdesigner från Marbodal satte de igång med att planera sitt nya kök. Ett kök som på många sätt skulle fungera som hemmets mittpunkt. De ville ha ett öppet och socialt kök då de ofta och gärna har middagar och fester. Att arbeta i köket och samtidigt vara delaktig i samtal och social samvaro skulle vara en självklarhet.

HITTA STILEN

Valet av lucka föll på Malevik Mörk, en levande lucka med stående trästruktur. Tillsammans med en bänkskiva i kalksten och den moderna rostfria vasken hittade de rätt. ”Till en början var vi lite rädda för att välja ett mörkt kök, men eftersom lägenheten var väldigt ljus, med stora fönster i två vädersträck, så visade det sig att valet blev helt rätt”, berättade Hannes. Köksön, med spishäll och den bänkintegrerade kolfilterfläkten, funderade också som den naturliga länken från köket och de sociala ytorna. 

EN DRÖM BLIR SANN

”Vi har absolut fått det kök vi såg framför oss när vi började planera renoveringen. Vi känner till och med att det blev bättre än vi hade hoppats på! Våga ta ut svängarna, följ din magkänsla och kompromissa inte.” säger Sarah och Hannes.